-
يكشنبه, ۲۱ آبان ۱۴۰۲، ۱۰:۲۰ ب.ظ
-
۲۳۵
تولید «عطر پسته» توسط شرکت خلاق دانشگاه، ولی عصر(عج) رفسنجان
شرکت رایحه پسته ایرانیان با هدف تجاری سازی و استفاده از نتایج این تحقیقات در مرکز رشد دانشگاه ولی عصر (عج) شروع به فعالیت کرده است و زمینه کاری این شرکت در حال حاضر استفاده از باقیمانده محصولات کشاورزی جهت بهره وری و ایجاد ارزش افزوده بیشتر است.
این شرکت موفق شده است از پوست تازه پسته که مشکلات زیست محیطی زیادی در فصل برداشت پسته در رفسنجان ایجاد می کند، محصولات مهمی تولید کند که اولین محصول "عطر پسته" با برند "بنوا" در دو رایحه باغ باران خورده و عطر "دره راگه" است که اسانس اصلی آن را به صورت بین المللی در کشور آمریکا ثبت اختراع کرده است.
دومین محصول عصاره پوست پسته است که برای دفع آفت پسیل پسته و همچنین خواصی مانند جلوگیری از سرمازدگی و جذب بهتر عناصر در درختان پسته، بسیار مورد توجه کشاورزان واقع شده است، محصول دیگر این شرکت برای از بین بردن نماتد و همچنین اصلاح خاک های کشاورزی مورد استفاده قرار می گیرد و در آخر این پوست پسته به خوراک دام تبدیل می شود.
این نمونه بارز خلاقیت سید محمدباقر مرعشی مدیر عامل شرکت رایحه پسته ایرانیان که از پوست کم ارزش پسته، چهار محصول ارزشمند تولید کرده است باعث شد که به عنوان اولین شرکت از مرکز رشد دانشگاه ولی عصر (عج) رفسنجان به درجه خلاق ارتقا یابد. (به نقل از خبرگزاری دانشجو)

مینا : این توهین دولت به ملت است ...
ریاست جمهوری چهاردهم و چالش های پیش روی دکتر مسعود پزشکیان
جذب هیات علمی فناور
پیشنهاد ایجاد «هاب شهر هوشمند» در دانشگاه تهران
ارتقای هیات علمی از مقاله محوری صرف خارج شد.
پذیرش دانشجوی دکتری و دستیاری دامپزشکی در دانشگاه تهران
جذب هیات علمی در دانشگاههای غیرانتفاعی
برنامه زمانی ثبتنام و برگزاری آزمونهای سراسری سال 1402
اقتصادی طلا، سکه و ارز ۱۳ آذرماه / جهش قیمتها در بازار طلا و ارز
گفتارهایی در مدیریت استراتژیک منتشر شد
تغییرزمان بر گزاری آزمون کارشناسی ارشد و دکتری 1403
برگزاری دوره فشرده فلسفه و کلام اسلامی به زبان انگلیسی
جزئیات دریافت مجوز فعالیت برای ون کافهها | فقط ۸۵ ون کافه مجوزدار در تهران فعالیت میکنند
«خانه هوشمند آینده» فنآوری هوش مصنوعی و اینترنت نسل پنجم
علم فقط برای علم نیست، بلکه برای حکمرانی است
ورود دانشگاه آزاد به شبکه تولید برق با ساخت نیروگاه خورشیدی
تحول در تولید الیاف طبیعی