با شناسایی نوع صدای گوش شما می توان تشخیص داد به کجا نگاه می‌کنید. :: پایگاه خبری کافه دانشگاهیان

پایگاه خبری کافه دانشگاهیان

دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

برای تبلیغات در پایگاه خبری کافه دانشگاهیان بزرگترین پایگاه اطلاع رسانی دانشگاههای کشور با شماره 09101308639 تماس حاصل فرمایید Image

با شناسایی نوع صدای گوش شما می توان تشخیص داد به کجا نگاه می‌کنید.

  • ۱۰۲

با شناسایی نوع صدای گوش شما می توان تشخیص داد به کجا نگاه می‌کنید.

دانشمندان دانشگاه دوک در سال ۲۰۱۸ دریافتند که هر بار که چشمان ما حرکت می‌کنند، گوش‌های ما صدای جیرجیر نامحسوسی تولید می‌کنند. اکنون پژوهشگران روشی را ابداع کرده‌اند که با تجزیه و تحلیل آن صداها، تشخیص می‌دهد که فرد به کجا نگاه می‌کند.

اگرچه ما آگاهانه صداها را نمی‌شنویم، اما می‌توان آنها را توسط یک میکروفون بسیار حساس که در کانال گوش قرار داده می‌شود، دریافت کرد.

پروفسور جنیفر گرو، دانشمند ارشد این مطالعه معتقد است که این حرکات ممکن است زمانی رخ دهند که حرکات چشم، مغز را تحریک می‌کند تا عضلات گوش میانی یا سلول‌های موی گوش را منقبض کند. اولی به کاهش صداهای بلند کمک می‌کند، در حالی که دومی صداهای آرام را تقویت می‌کند.

این تنظیم و ترتیب می‌تواند به ما کمک کند تا با تنظیم خودکار حساسیت شنوایی خود بر اساس آنچه به آن نگاه می‌کنیم، محیط اطراف خود را درک کنیم. در آزمایش اخیر، تیم گرو و پروفسور کریستوفر شرا از دانشگاه کالیفرنیای جنوبی ۱۶ بزرگسال (همگی با قدرت بینایی و شنوایی خوب) را برای انجام یک آزمایش ساده به کار گرفتند.

داوطلبان با ردیابی بصری، حرکات یک نقطه سبز روی صفحه رایانه را بدون حرکت سر خود شروع کردند. همانطور که آنها این کار را انجام می‌دادند، یک دوربین ردیابی چشم جهت نگاه آنها را ثبت می‌کرد، در حالی که میکروفون‌های موجود در کانال گوش آنها صداهای گوش آنها را ضبط می‌کرد.

هنگامی که ویدیوهای چشم و صدای ضبط شده گوش متعاقباً پیگیری شدند، مشخص شد که حرکات چشم در جهات خاص انواع خاصی از صداهای گوش را ایجاد می‌کنند. بنابراین دانشمندان فقط با شناسایی نوع صدای گوش هر شرکت‌کننده توانستند تشخیص دهند که نگاه وی به کجا متمرکز شده است.

همچنین می‌توان معکوسِ این کار را انجام داد. محققان توانستند با ردیابی جهت نگاه داوطلبان تشخیص دهند که گوش‌های وی چه نوع صداهایی تولید می‌کند.

امید است که یافته‌های این تیم به درک بهتر ادراک انسان کمک کند و احتمالاً منجر به آزمایش‌های شنوایی دقیق‌تر و آموزنده‌تر شود. (به نقل از خبرآنلاین)

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مطالب پیشنهادی

تماس با من

  • ایمیل: fdpub@yahoo.com
  • تلفن: 02166490178
  • فاکس: 02166490179
  • موبایل: 09121308639
  • آدرس خبرگزاری: تهران، میدان انقلاب اسلامی، خ 16 آذر روبروی درب غربی دانشگاه تهران ک پارسی پ 6

همکاری با ما

چنانچه مایل به همکاری با ما هستید می توانید اخبار و مقالات خود را از طریق راه های ارتباطی به دست ما برسانید تا بعد از تایید سردبیر سایت منتشر نماییم؛ سردبیر پایگاه خبری: مهندس سامان بیات ترک.