-
يكشنبه, ۱۴ آبان ۱۴۰۲، ۱۱:۲۶ ق.ظ
-
۱۲۳
با مصوبه چهل و دومین جلسه شورای سنجش و پذیرش وزارت بهداشت امکان انتخاب رشته در مرحله تکمیل ظرفیت در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) رشته های داروسازی سال ۱۴۰۲ فراهم شد.
بر اساس مصوبه چهل و دومین جلسه شورای سنجش و پذیرش وزارت بهداشت، با توجه به خالی ماندن تعدادی از ظرفیت های پذیرش در مقطع دکتری تخصصی (Ph.D) رشته های داروسازی سال ۱۴۰۲ امکان انتخاب این رشته/ محل های جدید و شرکت در فرایند رقابت جهت پذیرش فراهم شده است.
فقط داوطلبانی که به مرحله مصاحبه راه یافته اند و دارای نمره مصاحبه هستند ولی در نهایت در هیچ رشته/ محلی پذیرفته نشده اند این امکان را دارند تا در مرحله تکمیل ظرفیت شرکت
کنند. تأکید می شود داوطلبانی که در مرحله قبل به عنوان پذیرفته شده به دانشگاه معرفی شده اند مجاز به شرکت در فرایند تکمیل ظرفیت نیستند.
داوطلبان مجاز می توانند از دوشنبه ۱۵ آبان تا سه شنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۲ با مراجعه به سایت مرکز سنجش آموزش پزشکی نسبت به انتخاب رشته/ محل های مورد نظر خود اقدام کنند.
با توجه به فرصت کوتاه جهت اعلام نتایج تکمیل ظرفیت، این مهلت به هیچ عنوان قابل تمدید نخواهد بود.
جدول ظرفیت رشته/ محل های مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) رشته های داروسازی سال ۱۴۰۲
ردیف | رشته | دانشگاه های علوم پزشکی | ظرفیت (عادی و شهریه پرداز) |
۱ | اقتصاد و مدیریت دارو | شهیدبهشتی. تهران | ۳ نفر |
۲ | داروسازی سنتی | شهیدبهشتی. تهران. شیراز. مشهد. اهواز. ایران. مازندران. شاهد. آزاداسلامی تهران علوم دارویی. تبریز. کرمان | ۲۱ نفر |
۳ | داروسازی هسته ای | تهران. مازندران. شهیدبهشتی | ۷ نفر |
۴ | زیست فناوری دارویی | تبریز. شیراز. مشهد. کرمان. اصفهان | ۱۲ نفر |
۵ | زیست مواد دارویی | کرمانشاه. تبریز. زنجان | ۳ نفر |
۶ | سم شناسی | کرمان | یک نفر |
۷ | شیمی دارویی | تبریز | یک نفر |
۸ | فارماسیوتیکس | تبریز. اهواز. زنجان. شیراز. کرمان. مازندران | ۸ نفر |
۹ | فارماکوگنوزی | اصفهان. کرمانشاه. شهیدبهشتی. تهران. شیراز. مازندران. مشهد. تبریز. کرمان | ۲۳ نفر |
۱۰ | کنترل دارو و فرآورده های آرایشی و بهداشتی | کرمان. تهران. زنجان. شیراز | ۸ نفر |
۱۱ | نانوفناوری دارویی | زنجان. شیراز. مشهد | ۳ نفر |
ظرفیت جدید برای انتخاب رشته/ محل های مرحله تکمیل ظرفیت آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) رشته های داروسازی سال ۱۴۰۲ تعداد ۹۰ نفر است.