پارک شناور انرژی خورشیدی هلند چگونه کار می‌کند؟ :: پایگاه خبری کافه دانشگاهیان

پایگاه خبری کافه دانشگاهیان

دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

برای تبلیغات در پایگاه خبری کافه دانشگاهیان بزرگترین پایگاه اطلاع رسانی دانشگاههای کشور با شماره 09101308639 تماس حاصل فرمایید Image

پارک شناور انرژی خورشیدی هلند چگونه کار می‌کند؟

  • ۱۴۸

در این پارک، فناوری پیشرفته با طراحی منحصربه‌فردی به‌کار گرفته شده و ۷۳ هزار پانل خورشیدی را در دل طبیعت جا داده است.

به گزارش پایگاه خبری کافه دانشگاهیان - بزرگترین پارک شناورِ انرژیِ خورشیدی در بیرون از آسیا سال گذشته روی دریاچه‌ای ۱۸ هکتاری در نزدیکی شهر زوئولهٔ هلند ساخته شده و حدود ۶ درصد از برق این شهر را تأمین می‌کند.

در این پارک، فناوری پیشرفته با طراحی منحصربه‌فردی به‌کار گرفته شده و ۷۳ هزار پانل خورشیدی، ۱۳ هزار ترانسفورماتور و ۳۳۸ مبدّل الکتریکی را در دل طبیعت جا داده است.

ویلم بیه‌شووِل، مدیر این پروژه می‌گوید:‌ «پانل‌های خورشیدی شناور، به‌اندازهٔ پانل‌های خورشیدی معمولی که روی زمین یا سقف خانه نصب می‌شوند کارآیی دارند. تفاوت کار در آن است که اینجا پانل‌ها را روی سطحی با چهار شناور سوار می‌کنند. پیرامون شناورهای این سطح هم دیواره‌ای فولادی کار می‌گذارند.»

مدیریت پروژه را شرکت اروپایی «بِی‌وا آر.ای» برعهده داشته که تولیدکنندهٔ تجهیزات انرژی خورشیدی است. این شرکت در سراسر دنیا فعالیت دارد و به‌دنبال راهکارهایی تازه برای استفاده از انرژی‌های تجدیدپذیر می‌گردد.

مزیت چنین پروژه‌هایی آن است که در کشورهایی با تراکم جمعیت بالا و زمین کم می‌توان از فضاهایی که کارکرد خاصی ندارند استفاده کرد.

euronews
پارک انرژی خورشیدی شناور در هلند

بندیکت اورتمن، مدیر پروژه‌های خورشیدی شرکت بی‌وا آر.ای می‌گوید: «با تأسیسات مشابهی که در لهستان برپا کرده‌ایم امروز برای نخستین بار قادریم با هزینه‌ای برابر نفت و گاز و زغال‌سنگ، و یا حتی کمتر از آن، انرژی خورشیدی تولید کنیم.»

تولید انرژی‌های تجدیدپذیر سرمایه‌گذاری کلانی می‌طلبد. اما پارک‌های انرژی خورشیدی با به‌کارگیری تجهیزات پیشرفته، بسیار کارآمد و بادوام می‌شوند به‌طوری که در درازمدت هزینهٔ انرژی برای تولیدکننده و مصرف‌کننده به‌صرفه‌تر است.

بندیکت اورتمن در این زمینه می‌گوید: «حسن انرژی‌ تجدیدپذیر آن است که باد و آفتابش مجانی‌اند. و این به آن معناست که پارک انرژی خورشیدی یا بادی هرچه بیشتر کار کند برق تولیدی‌اش ارزانتر می‌شود و برای همین عمر تجهیزاتش باید طولانی باشد.»

یکی از عناصر کلیدی هر پارک خورشیدی مبدّل‌های آن هستند که برق مستقیم پانل‌ها را به برق متناوب تبدیل می‌کنند که وارد شبکهٔ برق شهری می‌شود. برای صرفه‌جویی در فضا و هزینه، در این پارک انرژی خورشیدی از مبدّل‌های کم‌تعداد و پُرتوان استفاده می‌شود.

این پارک خورشیدی شناور ۳۰ سال کار خواهد کرد و بخش عمدهٔ تجهیزات به‌کاررفته در آن بازیافت‌پذیرند. کارشناسان می‌گویند چنین نوآوری‌هایی برای تولید انرژی آینده کلیدی هستند و گام‌های بعدی را اینها ساخت دریاچه‌های انرژی بزرگتر و حتی دریاهای انرژی خورشیدی برمی‌شمارند.

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مطالب پیشنهادی

تماس با من

  • ایمیل: fdpub@yahoo.com
  • تلفن: 02166490178
  • فاکس: 02166490179
  • موبایل: 09121308639
  • آدرس خبرگزاری: تهران، میدان انقلاب اسلامی، خ 16 آذر روبروی درب غربی دانشگاه تهران ک پارسی پ 6

همکاری با ما

چنانچه مایل به همکاری با ما هستید می توانید اخبار و مقالات خود را از طریق راه های ارتباطی به دست ما برسانید تا بعد از تایید سردبیر سایت منتشر نماییم؛ سردبیر پایگاه خبری: مهندس سامان بیات ترک.