یافته‌های جدید دانشمندان درباره تأثیر قهوه و چای بر روی یادگیری مغز :: پایگاه خبری کافه دانشگاهیان

پایگاه خبری کافه دانشگاهیان

دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

برای تبلیغات در پایگاه خبری کافه دانشگاهیان بزرگترین پایگاه اطلاع رسانی دانشگاههای کشور با شماره 09101308639 تماس حاصل فرمایید Image

یافته‌های جدید دانشمندان درباره تأثیر قهوه و چای بر روی یادگیری مغز

  • ۶۱

یافته‌های جدید دانشمندان درباره تأثیر قهوه و چای بر روی یادگیری مغز

محققان به یافته‌های جدیدی در خصوص تأثیر قهوه و چای بر روی یادگیری مغز رسیده‌اند.

 مصرف گسترده کافئین، در درجه اول از طریق قهوه و چای، آن را به یک عنصر اصلی عادات روزانه میلیون ها نفر در سراسر جهان تبدیل کرده است. اثرات محرک آن به خوبی شناخته شده است، اما تحقیقات اخیر نشان می دهد که چگونه این محرک روانی ممکن است بر انعطاف پذیری یکی از حیاتی ترین عملکردهای مغز تأثیر بگذارد.

تحقیق جدید دانشمندان نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان منظم کافئین ممکن است کاهش تقویت سیناپسی طولانی مدت (LTP) را تجربه کنند که فرآیندی حیاتی برای یادگیری و حافظه است. این کاهش انعطاف پذیری مغز نشان می دهد که مصرف روزانه کافئین می تواند بر عملکردهای شناختی و موفقیت درمان های تحریک مغناطیسی مغز تأثیر بگذارد.

تقویت سیناپسی طولانی مدت فرآیندی است که شامل تقویت مداوم سیناپس ها(سیناپس ناحیه ارتباطی میان یک نورون با نورون دیگر و یا یک نورون با سلول دیگر) می شود که منجر به افزایش طولانی مدت در انتقال سیگنال بین نورون ها(بنیادین‌ترین سلول های عصبی) می شود. 

نقش کافئین در انعطاف پذیری مغز: کافئین، یک محرک رایج در قهوه و چای، بر قدرت سیناپسی و فرآیندهای انعطاف پذیری مانند تقویت سیناپسی طولانی مدت تأثیر می گذارد.

تأثیر بر اثربخشی تحریک مغناطیسی مغز: مطالعات اولیه نشان می دهد که مصرف زیاد و مداوم کافئین ممکن است ظرفیت مغز را برای انعطاف پذیری تقویت سیناپسی طولانی مدت کاهش دهد و  بر اثربخشی درمان هایی مانند تحریک مغناطیسی مغز که بر القای تقویت سیناپسی طولانی مدت متکی است تأثیر بگذارد.

این یافته‌های اولیه بر نیاز به تحقیقات گسترده‌تر برای درک پیامدهای گسترده‌تر مصرف همیشگی کافئین بر مغز تأکید می‌کند.

یافته های فعلی دانشمندان بر اساس یک مطالعه در مقیاس کوچک است و ضرورت انجام مطالعات بزرگتر را برای تعیین قطعی اثرات استفاده مزمن کافئین بر انعطاف پذیری مغز و مکانیسم های یادگیری برجسته می کند. (به نقل از فارس)

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مطالب پیشنهادی

تماس با من

  • ایمیل: fdpub@yahoo.com
  • تلفن: 02166490178
  • فاکس: 02166490179
  • موبایل: 09121308639
  • آدرس خبرگزاری: تهران، میدان انقلاب اسلامی، خ 16 آذر روبروی درب غربی دانشگاه تهران ک پارسی پ 6

همکاری با ما

چنانچه مایل به همکاری با ما هستید می توانید اخبار و مقالات خود را از طریق راه های ارتباطی به دست ما برسانید تا بعد از تایید سردبیر سایت منتشر نماییم؛ سردبیر پایگاه خبری: مهندس سامان بیات ترک.