-
چهارشنبه, ۸ آذر ۱۴۰۲، ۰۵:۲۶ ب.ظ
-
۴۵
در این مراسم مهدی عبداللهی مدیر آزمایشگاهها و عرصههای پژوهشی اظهار داشت: شبکه آزمایشگاه مرکزی مجموعهای از سخت افزارها، نرمافزارها، منابع انسانی متخصص و دستورالعملهای مرتبط است که در فضای فیزیکی متناسب به صورت شبکهای برای انجام آزمایشگاههای علمی و تحقیقاتی ایجاد و ساماندهی شده است.
وی افزود: ۶ دستگاه در این آزمایشگاه وجود دارد که با تامین اعتبار آن در حدود ۱۴ میلیارد تومان از سوی ریاست دانشگاه، از اوایل امسال در حال ارائه خدمات است. این خدمات در ۲ سامانه خاتم و گلستان ارائه میشود که سامانه خاتم به پژوهشگران خارج دانشگاه و سامانه گلستان به پژوهشگران داخل دانشگاه خدمات ارائه میدهد.
عبداللهی تصریح کرد: برنامهای که در مدیریت آزمایشگاهها دنبال میکنیم ایجاد شبکه آزمایشگاه مرکزی است تا تجهیزات پرکاربرد و عمومی که در دانشکدهها وجود دارد در این شبکه قرار بگیرد و دانشجویان دانشکدههای مختلف از آن بهرهمند شود.
وی افزود: ۵ دانشکده در این شبکه قرار دارند که شامل دانشکده کشاورزی، مهندسی شیمی، علوم پزشکی، منابع طبیعی و علوم پایه است و امیدواریم با تعامل و همکاری بیشتر و تامین بودجه، این شبکه خدمات بهتری را ارائه کند.
در ادامه فرهاد دانشجو رئیس دانشگاه تربیت مدرس و هیئت همراه ضمن بازدید از برخی از آزمایشگاههای موجود شامل XRD-XRF و mass BET و NMR و صحبت با کارشناسان این آزمایشگاهها، تجهیزات موجود در آنها را مورد ارزیابی قرار دادند. (به نقل از خبرگزاری دانشجو)