افزایش ضایعات لپ‌تاپ‌ها و گوشی‌های قدیمی‌ در اروپا و راه حل آن :: پایگاه خبری کافه دانشگاهیان

پایگاه خبری کافه دانشگاهیان

دارای مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

برای تبلیغات در پایگاه خبری کافه دانشگاهیان بزرگترین پایگاه اطلاع رسانی دانشگاههای کشور با شماره 09101308639 تماس حاصل فرمایید Image

افزایش ضایعات لپ‌تاپ‌ها و گوشی‌های قدیمی‌ در اروپا و راه حل آن

  • ۵۹

افزایش ضایعات لپ‌تاپ‌ها و گوشی‌های قدیمی‌ در اروپا و راه حل آن 

یورونیوز نوشت: استفاده روزافزون از تجهیزات فناوری اطلاعات و ارتباطات منجر به افزایش ضایعات دستگاه‌های قدیمی مانند لپ‌تاپ، تبلت، تلفن همراه، گوشی‌های هوشمند و رایانه‌های رومیزی می‌شود. حالا این وضعیت، این سوال را مطرح می‌کند که چه اتفاقی برای این دستگاه‌های الکترونیکی قدیمی که دیگر مورد استفاده نیستند، می‌افتد؟

یورواستات در گزارشی نوشته است که اروپایی‌ها چه بلایی بر سر تجهیزات فناوری اطلاعات و ارتباطات قدیمی خود می‌آورند. بیشتر آنها دستگاه‌های قدیمی خود را بازیافت می‌کنند. برخی هم اهدا می‌کنند و گروهی دیگر هم می‌فروشند.

از هر ۵ نفر، یک نفر (۱۹ درصد) در اتحادیه اروپا، رایانه رومیزی خود را در خانه نگه می‌دارد و ۱۳ درصد مردم هم کامپیوترهای رومیزی قدیمی خود را بازیافت می‌کنند. ۸ درصد مردم، رایانه رومیزی خود را اهدا می‌کنند یا می‌فروشند و ۲ درصد هم آنها را دور می‌اندازند. بقیه پاسخ دهندگان یا هرگز رایانه رومیزی نخریده‌اند، یا به استفاده از دستگاه‌های موجود ادامه داده‌اند یا کارهای دیگری با آنها کرده‌اند.

سوئیس بیشترین سهم را در بازیافت یارانه‌های رومیزی قدیمی (۲۹ درصد) دارد و جلوتر از هلند (۲۷ درصد) ایستاده است. در عین حال سهم بازیافت یارانه‌های رومیزی قدیمی در فنلاند،‌ دانمارک و اتریش همگی ۲۰ درصد است.

هلند (۱۵ درصد) و رومانی (۱۳ درصد) بیشترین سهم را از افرادی داشته‌اند که رایانه رومیزی خود را به شخص دیگری اهدا کرده یا فروخته‌اند.

لپ‌تاپ‌ها و تبلت‌های قدیمی اروپایی‌ها عمدتا در خانه نگه‌داری می‌شوند که رقمی حدود ۳۳ درصد را نشان می‌دهد. تنها ۱۰ درصد از مردم اتحادیه اروپا لپ‌تاپ و تبلت قدیمی خود را بازیافت می‌کنند و ۱۱ درصد، آنها را اهدا کرده یا می‌فروشند. در این میان تنها یک درصد از آنها، لپ‌تاپ و تبلت قدیمی خود را دور انداخته‌اند.

بقیه پاسخ دهندگان یا هرگز لپ تاپ یا تبلت نخریده‌اند، یا به استفاده از دستگاه‌های موجود خود ادامه داده‌ یا اقدامات دیگری با آنها انجام داده‌اند.

بیشترین درصد افرادی که لپ‌تاپ یا تبلت‌های قدیمی خود را بازیافت می‌کنند، سوئدی‌ها هستند. در فنلاند و دانمارک نزدیک به ۱۸ درصد از مردم، در یونان ۱۷ درصد و در کرواسی ۱۵ درصد افراد لپ‌تاپ یا تبلت‌های قدیمی خود را بازیافت می‌کنند.

کرواسی (۳۵ درصد) و فرانسه (۱۵ درصد) بیشترین سهم افرادی را گزارش داده‌اند که لپ‌تاپ یا تبلت‌های قدیمی خود را به شخص دیگری اهدا کرده یا فروخته‌اند. مقصد اصلی دستگاه‌های الکترونیک قدیمی که دیگر استفاده نمی‌شود، خانه صاحبان آنها است. تقریبا نیمی از مردم (۴۹ درصد) تلفن همراه یا تلفن‌های هوشمند قدیمی خود را در خانه نگهداری می‌کنند.

تنها ۱۰ درصد از مردم در اتحادیه اروپا تلفن همراه یا تلفن‌های هوشمند قدیمی خود را بازیافت کرده‌اند. ۱۷ درصد آنها، این دستگاه‌های الکترونیک خود را اهدا کرده یا به فردی خارج از خانواده فروخته‌اند و ۲ درصد، آنها را بدون بازیافت دور انداخته‌اند.

بقیه پاسخ دهندگان یا هرگز موبایل و تلفن هوشمند نخریده‌اند یا به استفاده از دستگاه‌های موجود خود ادامه ‌داده‌اند یا کارهای دیگری با این دستگاه‌ها کرده‌اند.

بالاترین نرخ افرادی را که موبایل یا تلفن هوشمند قدیمی خود را در سال ۲۰۲۲ بازیافت کرده‌اند متعلق به یونان (۱۸ درصد)، اتریش (۱۷ درصد) و چک (۱۵ درصد) بوده است.

پس از آنها، دانمارک (۱۴ درصد) و چندین کشور از جمله لهستان،‌ اسپانیا، ایرلند، بلژیک و هلند در (۱۲ درصد) قرار گرفته‌ است. کرواسی (۳۲ درصد) و هلند (۲۴ درصد) بیشترین سهم افرادی را گزارش کرده‌اند که تلفن قدیمی خود را به شخص دیگری اهدا کرده یا فروخته‌اند. (به نقل از خبر آنلاین)

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مطالب پیشنهادی

تماس با من

  • ایمیل: fdpub@yahoo.com
  • تلفن: 02166490178
  • فاکس: 02166490179
  • موبایل: 09121308639
  • آدرس خبرگزاری: تهران، میدان انقلاب اسلامی، خ 16 آذر روبروی درب غربی دانشگاه تهران ک پارسی پ 6

همکاری با ما

چنانچه مایل به همکاری با ما هستید می توانید اخبار و مقالات خود را از طریق راه های ارتباطی به دست ما برسانید تا بعد از تایید سردبیر سایت منتشر نماییم؛ سردبیر پایگاه خبری: مهندس سامان بیات ترک.