-
پنجشنبه, ۲۵ آبان ۱۴۰۲، ۰۱:۵۰ ب.ظ
-
۴۱
دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور:
راه اندازی کارخانه نوآوری طرحهای پیشران صنعت برق در دستور کار قرار گرفت
دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور:
راه اندازی کارخانه نوآوری طرحهای پیشران صنعت برق در دستور کار قرار گرفت
دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور از در دستور کار قرار گرفتن ایجاد کارخانه نوآوری طرحهای پیشران صنعت برق به ویژه هوش مصنوعی خبر داد و گفت: این کارخانه در تهران و با سرمایهگذاری ۳۰۰۰ میلیارد ریالی مدنظر قرار میگیرد.
تفاهمنامه همکاری سه جانبه در جهت قانون جهش تولید و آیین نامه دانش بنیان ابلاغیه هیئت وزیران در خصوص ایجاد حداقل دو کارخانه نوآوری در حوزه آب و برق برای ایجاد کارخانه طرحهای پیشران صنعت برق به ویژه هوش مصنوعی بین معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، شرکت مادر تخصصی مدیریت ساخت و تهیه کالای آب و برق(ساتکاب) با مشارکت بخش خصوصی و سرمایهگذاری سه هزار میلیارد ریالی منعقد شد.
در این مراسم محمد جواد صدریمهر، دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با تاکید بر اینکه این تفاهمنامه یک اقدام بسیار بزرگ است، گفت: این تفاهمنامه با هماهنگی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان نهاد ریاست جمهوری در حوزه صنعت برق به ویژه در بخش هوش مصنوعی و هوشمندسازی مدنظر قرار میگیرد.
وی ادامه داد: در حوزه کارخانههای نوآوری، برنامهریزی دولت از حالت شرکتهای استارتاپی و کوچک به سمت کارخانههای نوآوری طرحهای پیشران، پروژههای کلان و راهبردی مورد نیاز صنعت کشور، تغییر پیدا کرده است.
دستیار معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان رئیسجمهور با اشاره به اینکه باید قابلیت سرمایهگذاری در طرحهای کلان و در محل کارخانهها امکانپذیر باشد، عنوان کرد: باید تسهیلات مورد نیاز در قالبهای مختلف مانند معافیتهای مالیاتی در اختیار سرمایهگذاران قرار گیرد و اولویت طرحهای نوآورانه و فناورانه در بخش طرحهای پیشران ملی باشد تا در بسترهای کارخانههای نوآوری، استفاده شود و شاهد توسعه و شتاب حرکت طرحهای مذکور در کشور باشیم.
صدری مهر با بیان اینکه اقدام مربوطه در وزارت نیرو و شرکت ساتکاب، اقدام بزرگی تلقی میشود و امیدوار هستیم بعد از امضای تفاهمنامه سه جانبه که مدت آن سه ماه است، شاهد افتتاح کارخانه طرحهای پیشران صنعت برق به ویژه هوش مصنوعی در تهران باشیم، اظهار کرد: این کارخانه در مساحتی ۲۰ هزار مترمربعی با سرمایهگذاری معادل ۳۰۰۰ میلیارد ریال مدنظر قرار میگیرد و قابلیت استقرار ۴۰۰۰ نفر را دارد. (به نقل از ایسنا)